maandag 22 oktober 2012

Gijs

Gijs in diepe rust
Zondag avond zou ik naar mijn zusje en zwager gaan. Ik was al een tijdje niet bij ze langs geweest en er was gezinsuitbreiding. Nu vonden ze een zoon en een dochter wel meer dan zat maar er was een jonge kater in de familie bijgekomen. In eerste instantie zou hij Casey gaan heten maar op het laatste moment werd er democratisch door mijn zusje besloten dat het Gijs zou worden.

's Middags kreeg ik echter bericht dat ze half vier al thuis zouden zijn dus tegen vier uur was ik aanwezig om het nieuwe gezinslid te begroeten. Welnu Gijs was een aanhankelijk en gezellige mini poes, je moest je voeten voorzichtig neerzetten om niet op Gijs te gaan staan. Verder moest ik uiteraard een blik op het nieuwe bed werpen en dat bevestigde voor mij dat ik ook een boxspring wilde hebben.

Uiteraard werd ik gevraagd mee te eten en even uiteraard was er niet voldoende in huis dus vertrok ik met mijn zwager naar het nabijgelegen taste of Szechuan om daar een eenvoudige doch voedzame maaltijd te scoren. Daar werd dan ook door iedereen van genoten (behalve mijn neefje die at een pannenkoek) en na het uitbuiken nam ik afscheid van de familie en Gijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten