donderdag 25 oktober 2012

Onderweg

Woensdag gingen we weer eens buiten de deur lunchen. Het merendeel van de groep wilde vette kledder halen bij de McDonalds of de Burger King maar wij besloten daar niet aan mee te doen. Wij kozen voor Onderweg, het wegrestaurant aan de  A6 dat de plaats van La place had ingenomen, een plek waar ik wel vaker van een prima lunch had genoten.

Zo reden we dus gedrieën naar Onderweg om eens te kijken wat dat nu precies was. Welnu het bleek een all you can eat tent te zijn waar je voor zowel de lunch als het diner terecht kon. De lunch aanbieding was €9.95 (normale prijns €11.95) voor een lunch bestaande uit 2 soorten soep, nasi met vis, sparreibs, kipfilet, Thaise kip en groenten, sushi (inderdaad niet vers), fruit, broodjes en beleg. De echte aanbieding is echter het diner, je kunt voor €25 jezelf twee uur lang volproppen met grill gerechten, soepen, salades, tapas, wok gerechten, teppan yaki en nog veel meer. En voor die prijs is het ook nog eens gratis drinken (bier, fris, wijn, koffie en thee).

Om terug te komen op onze lunch, slecht was het allemaal niet maar ik zal er zeker geen tweede keer uit mezelf komen. Maar misschien krijg ik de kans niet eens want in het uur dat wij er waren telden we, onszelf inbegrepen toch wel een totaal van elf bezoekers en dat zie ik niet echt als een winstgevende propositie aangezien de zaak al enkele maanden open is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten