zondag 13 januari 2013

Cadillac DTS

De cadillac
Zoals je de afgelopen tijd op het blog hebt kunnen lezen was 2/3 van de voorbereidingen voor de Texas trip van 2013 afgerond. Hotels en vliegtuigen waren geboekt zodat er nog maar een logistiek punt openstond, de auto.

De afgelopen drie trips naar Amerika hadden we alle drie de keren voor een SUV gekozen. Om precies te zijn een Toyota, een Ford en een Jeep. Dit keer wilde ik wel eens wat anders en na eerst naar de "verstandige" keuzes gekeken te hebben, een fullsize wagen, werd er echter toch gauw naar de klasse luxe wagens doorgeklikt. Eigenlijk bood rentalcars, het zusje van booking.com, hier slechts twee auto's in aan, namelijk de Chrysler 300 en de de Cadillac DTS. Ondanks dat de Cadillac iets duurder uitkwam dan de Chrysler was de keus al snel gemaakt en besloten we dat dit ons vervoermiddel ging worden. Het is echter tot de laatste seconde afwachten of we deze auto wel zullen krijgen daar in de boekingsvoorwaarden van huurauto's altijd de kreet "or similar" staat. Oftewel de kans dat je een andere edoch gelijkwaardige auto krijgt is altijd aanwezig. Mocht dat zo zijn dan is het jammer maar helaas want ik kijk er in ieder geval naar uit om in een luxe sedan door Texas te cruisen.

2 opmerkingen:

  1. Misschien voor het gevoel nog even Cadillac Ranch van Bruce Springsteen luisteren? Puntje voor de puristen onder ons: inde titel van het artikel staat Cadillac goed geschreven, onder de foto helaas niet (dubbel d ipv dubbel l :-)).

    BeantwoordenVerwijderen