zondag 8 mei 2016

Amsterdam kookt

Wachten op de wraps met zalm
Van donderdag t/m zondag was Amsterdam kookt, een foodfestival in het Olympisch stadion. Wij hadden besloten op de zaterdag te gaan en stapten dan ook in de auto. Parkeren  was lastig maar wij hadden het geluk om een verborgen parkeerplek bij het benzinestation te spotten en stonden dus bijna pal voor de deur.

We betraden het terrein via de tassencontrole en maakten een rondje over het nog rustige gebied. Er stonden overal foodtrucks, er waren kraampjes waar je wat kon kopen om mee naar huis te nemen en er was een groot podium waar diverse bands zouden optreden. We besloten te beginnen met een wrap met zalm, namen daar een biertje van Kleiburg bij en namen plaats onder de enige overdekte plek die er was want het was heel erg warm op deze dag.

De rest van de middag verlieten we onze plekken eigenlijk niet meer behalve om nieuw eten of drinken te halen of een toilet bezoek te brengen. We genoten van het eten en drinken, het mooie weer en de vele muziek die overal te horen was. Topper van de dag was voor mij toch wel de hamburger van stacks waar bij de verkoop al gezegd werd "Onze burgers zijn rare, mocht je dat niets vinden ga dan maar ergens anders eten. Tegen vijf uur verlieten we het festival terrein na een top middag. Op naar het volgende food festival.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten